вампир

Вампир / Viper ракчиња (Атија Габонесис)

Лист за нега на ракчиња за вампири (Атија Габонесис)

Вампирските ракчиња се редок вид ракчиња што се храни со крвта на девиците и не се особено љубители на лук, прават фасцинантно милениче. И покрај нивното име, вампир… Прочитај повеќе »Лист за нега на ракчиња за вампири (Атија Габонесис)