ракови

CPO лист за нега на ракови

Лист за нега на мексикански џуџести ракови (Cambarellus patzcuarensis)

Мексиканскиот џуџест рак или CPO рак (Cambarellus Patzcuarensis var. Портокалова) е ситно ракче кое наликува на ракчиња кое природно се наоѓа на неколку локации во Мексико и прави одличен додаток… Read More »Лист за нега на мексикански џуџести ракови (Cambarellus patzcuarensis)